Δράση #BeActive (για την υπόλοιπη χρονιά)

Ολυμπιακή Ημέρα

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) ο Δήμος Στροβόλου και η  Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Λευκωσίας   διοργανώνουν τους εορτασμούς για την Ολυμπιακή ημέρα  την Κυριακή 22 Σεπτέμβριου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου ενός και πέντε χιλιομέτρων σε συνεργασία με το Σωματείο ΔΡΟ.ΜΕ.Α Racing καθώς και παρουσιάσεις   αθλημάτων από τις Ομοσπονδίες της ΚΟΕ. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Eβδομάδας Aθλητισμού - #BeActive και αποτελεί κύρια εθνική δράση της Κύπρου. Μέγας Χορηγός της Εκδήλωσης η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ. Υποστηρικτές:  Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας (Τμήμα Τροχαίας), Χορηγός Επικοινωνίας το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου..

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ

Τοπική δράση η οποία προσφέρεται στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου. Απευθύνεται σε όλους τους φίλους του αθλήματος της καλαθόσφαιρας για μικρούς και μεγάλους. Για συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποδοχή του Αθλητικού Κέντρου στο τηλέφωνο 22129700.

O ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ είναι ΠΡΟΛΗΨΗ

Ημερίδα με θέμα "Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ είναι ΠΡΟΛΗΨΗ". Η ημερίδα τελεί υπο την Αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας

Ενοποιημένο τουρνουά καλαθοσφαίρισης σε τροχοκάθισμα 3Χ3

Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης ατόμων με αναπηρία με τη συμμετοχή καλαθοσφαιριστών αρτιμελών.

1st Energy Run Lakatamia

Τρέξε ή βάδισε για καλό σκοπό! Πρώτος αγώνας δρόμου «Lakatamia Energy Run» Ο Δήμος Λακατάμιας με τη συνεργασία του οργανισμού «Running in Cyprus» διοργανώνουν για πρώτη φορά την αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση «LAKATAMIA ENERGY RUN». Η αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση που συμπεριλαμβάνει αγώνες δρόμου και βαδίσματος 5 χλμ και 10 χλμ καθώς επίσης και παιδικό αγώνα 1,000 μέτρων θα διοργανωθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 με αφετηρία και τερματισμό την οδό Χαράλαμπου Μούσκου (δρόμος Δημαρχείου), μπροστά από το εστιατόριο του Πάρκου Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας. Θα δοθούν φανέλες σε όλους τους συμμετέχοντες, αναμνηστικά μετάλλια καθώς επίσης και έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας (άνδρες και γυναίκες). Στόχος μας είναι η μαζική συμμετοχή δρομέων, περιπατητών και παιδιών σε ένα άρτια οργανωμένο αγώνα, μέσω του οποίου θα περάσουν όμορφα, προσφέροντας ταυτόχρονα σε ένα καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου. Γενικός στόχος της δράσης είναι η ανάπτυξη και προαγωγή των αθλητικών πραγμάτων του Δήμου μας με τη δημιουργική και υγιή ενασχόληση των Δημοτών μας.

Μοιραστείτε το

Ημερολόγιο

« Δεκέμβριος 2022 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Empty (2)